Connect with us

МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР на колото: Андреј Чернишов (Беласица)

Беласица не се предава, иако ќе биде екстремно тешко да се избегне најлошото и да се обезбеди опстанок. Но, тоа не значи и дека Андреј Чернишов...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook