Connect with us

Судиска анализа на ФФМ: Одлична арбитража на баражите

Судиска комисија ги разгледа спорните моменти од бараж натпреварите за ПРВА МФЛ 22/23 година и ги донесе следните заклучоци: На натпреварот ФК Скопје – ФК Беласица,...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook