Connect with us

МАКФУДБАЛ ИГРАЧ на колото: Андре Менсалао (Шкендија)

Шкендија покажа сила против Скопје на „Авокоманда“, а блескаше Андре Менсалао, бразилскиот интернационалец кој почна да покажува зошто беше доведен како засилување. Постигна прекрасен погодок, а...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook