Connect with us

Крај за Дејан Блажевски, ја завршува кариерата

Дејан Блажевски ја завршува активната играчка кариера објави попладнево Вардар. Тој заминува во пензија како капитен на нашиот најтфорфеен фудбалски клуб. -За капитенот на нашиот тим...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook