Connect with us

Брегалница го претстави српскиот интернационалец Стефан Филиповиќ

Српскиот интернациналец Стефан Филиповиќ е најново, и последно засилување за македонскиот прволигаш Брегалница во овој зимски преоден рок. Филиповиќ игра на позицијата на стопер, и има...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook