Connect with us

Дарко Велковски: Во репрезентацијата живееме како браќа, можеме до чудо и против Италија

Дарко Велковски беше еден од клучните актери во походот на Македонија кон второто место во квалификациите за СП и обезбедување бараж за мундијалот во Катар. Македонија...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook