Connect with us

Брера отвори Фан шоп во центарот на Струмица (ФОТО)

Македонскиот прволигаш Брера продолжува со сериозно развивање на брендот на клубот откако вечерва отвори Фан шоп во центарот на Струмица. На отворањето присуствуваше претседателот на клубот...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook