Connect with us

Официјално: Компанијата “Спорт Бит” нов сопственик на Пелистер

Фк Пелистер доби нов споственик откако поранешниот сопственик Пеце Стојчевски и официјално ги предаде документите на компанијата “Спорт Бит”. Нивна единствена цел ќе биде да се...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook