Connect with us

МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР на колото: Срѓан Захариевски (Воска Спорт)

Воска Спорт дојде на жешкиот терен во Ѓорче Петров и успеа да слави значаен триумф против Македонија ЃП (1-2) во битката за опстанок. И веднаш, според...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook