Connect with us

Тиквеш се засили со Филип Михаилов

Македонскиот прволигаш Тиквеш доведе уште едно засилување. Повторно се работи за повратник од странство. Филип Михаилов е нов играч на Тиквеш. Тој може да игра во...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook