Connect with us

Столе Димитриевски ова лето дојде, а можеби и веднаш ќе си оди од Валенсија?

Македонскиот репрезентативен голман Столе Димитриевски ова лето дојде, а до крајот на преодниот рок можеби и ќе си замине од Валенсија. Ова го тврди Фабрицио Романо,...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook