Connect with us

Зекирија Рамадани нов тренер на косовскиот прволигаш Дрита

Македонскиот фудбалски тренер Зекирија Рамадани повторно ќе работи на Косово. Тој е претставен како нов шеф на стручниот штаб на косовскиот прволигаш Дрита. „Задоволство ни е...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook