Connect with us

Престижнo признание за генералниот секретар на Работнички, Ненад Монев: Македонец избран во Men’s Football ECA Working Group

Македонскиот прволигаш Работнички информираше дека генералниот секретар на клубот Ненад Монев се здоби со нова престижна работна задача во Европската клупска асоцијација (ЕКА). Клубот од Дебар...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook