Connect with us

Силекс го претстави Ади Алиќ, новото засилување за нападот

Македонскиот прволигаш Силекс го претстави Ади Алиќ за ново засилување. Тој треба да ја засили напаѓачката позицијата во тимот и доаѓа од кипарскиот Ахиронас-Онисилос. Претходно, Силекс...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook