Connect with us

МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР на колото: Бобан Грнчаров (Македонија ЃП)

Нема предавање – до крај. Тоа е во крвта на „лавовите“. Таков е по карактер и тренерот на Македонија ЃП, Бобан Грнчаров. Со две победи по...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook