Connect with us

Реакција од Шкупи: Ирците се служат со евтини трикови, бараме МНР да ни овозможи враќање од Даблин

Македонскиот фудбалски шампион Шкупи доживува вистинска голгота во Ирска. Нашиот тим и покрај платениот чартер не доби дозвола да слета во Дабилн каде што треба да...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook