Connect with us

МАКФУДБАЛ ИГРАЧ на колото: Буњамин Шабани (Струга ТЛ)

Струга Трим Лум е новиот шампион на Македонија. Неверојатен успех за клубот кој е формиран во 2015 година и успеа оттогаш од најнискиот ранг да стигне...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook