Connect with us

Војводи и Комити навиваа заедно: Пиротехничко шоу во Тетово (ФОТО)

Збратимените навивачки групи Војводи и Комити имаа свое шоу на Градскиот стадион во Тетово. Тие навиваа заедно, а приредија и пиротехнички спектакл. Вардар успеа да слави...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook