Connect with us

Академија Пандев со одговор до Македонија ЃП: Континуираниот притисок за повисоко ниво на македонскиот фудбал е наша обврска

Финалистот на Купот на Македонија, Академија Пандев, јавно одговори на ставот на Македонија ЃП дека „направиле притисок во јавноста“ и тоа придонело за два „сомнителни пенали“...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook