Connect with us

Сејдини: Честитки за Струга ТЛ и за Македонија ЃП за трофеите, и за клубовите што имаа промоција во повисок ранг

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини, по завршувањето на натпреварувачката сезона 2022/2023 упати честитки за ФК Струга Трим Љум по повод освојувањето на титулата...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook