Connect with us

Пропаѓа проектот за нов стадион во Гостивар вреден 10 милиони евра

Македонскиот прволигаш Гостивар има амбициозно раководство кое има големи планови за реновирање на тимот, но и за изградба на нов стадион во овој град. Сепак, проектот...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook