Connect with us

Канатларовски се враќа на големата сцена, У21-тимот е нов голем предизвик

Драган Канатларовски се враќа на голема врата со нов селекторски ангажман. Откако во минатото двапати беше на кормилото на А-репрезентацијата на Македонија, а пред одреден период...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook