Connect with us

МАКФУДБАЛ – ТИМ НА ЕСЕНТА ВО ВТОРИТЕ ЛИГИ !

Брегалница е високо на врвот на Истокот, а Скопје со седум чекори напред го предводи Западот. Штипјани ги потврдија амбициите за пласман во елитата со сигурни...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook