Connect with us

Ѓоковиќ се закани дека нема да игра

По поразот на Олга Даниловиќ во дуелот со Маркета Вонрушова од Чешка, Новак Ѓоковиќ излезе на теренот и успеа да израмни на 1-1 против Јиржи Лехечка...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook