Connect with us

Мајмуни Прилеп: Нема да дозволиме да си играат перална за пари со ФК Победа

Навивачката група Мајмуни Прилеп излезе со реакција за случувањата во фудбалскиот клуб Победа Прилеп. Некогаш овој клуб играше значајна улога во македонскиот фудбал, а сега живурка...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook