Connect with us

МАКФУДБАЛ – ТИМ НА 12.КОЛО ВО ВТОРИТЕ ЛИГИ !

Брегалница и Тиквеш успешни на Истокот, Охрид разигран на Западот. ФК Скопје освои важни бодови во Кадино, а Гостивар повторно заглави, овојпат во Дебар.  МАКФУДБАЛ го...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook