Connect with us

Втора лига Исток: Брегалница не знае за пораз, но е внимателна пред дуелот со Каменица Саса

Брегалница го чува врвот со победи, не знае за пораз цела сезона, но, сепак, внимателноста е на високо ниво во пресрет на отворањето на третиот круг...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook