Connect with us

Футсал „криминал“: Арбен Бајрами и КМФ Проект победиле со 70 и кусур гола разлика?!

Екипите на Арбен Бајрами и КМФ Проект се борат за титулата во македонската футсал лига, a во последното коло забележаа победи со огромна гол-разлика. Практично и...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook