Connect with us

Славниот фудбалски ас Дејан Рамбо Петковиќ амбасадор на ФК Работнички и НФТ К-клуб

Фудбалскиот клуб Работнички ќе биде првиот професионален фудбалски клуб во светот кој ќе чекори и во светот на НФТ. Со ова клубот ја отвори ширум портата...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook