Connect with us

Муамед Сејдини: Модерна и прогресивна федерација, тоа е целта за сите нас

На Редовното генерално Собрание на Фудбалската федерација (ФФМ) на Македонија, претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини истакна дека многу работи во нашата Фудбалска федерација функционираат доста добро,...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook