Connect with us

Тетекс со новиот тренер Љупчо Марковски ги стартуваше подготовките

Македонскиот второлигаш Тетекс денеска ги стартуваше подготовките за вториот дел од сезоната. Нов предводник на тимот ќе биде Љупчо Марковски-Калц, а целта е Тетекс да обезбеди...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook