Connect with us

МАКФУДБАЛ ИГРАЧ на колото: Ланре Кехинде (Гостивар)

Гостивар ја оствари втората победа во шампионатот, многу значајна ако се знае дека со тоа ја напушти и последната позиција на табелата. Очигледно дека промената на...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook