Connect with us

Шкупи ги почна подготовките, новиот тренер Хазан Озер ќе задоцни (ФОТО)

Шкупи без новиот шеф на стручниот штаб Хасан Озер ги стартуваше зимските подготовки. Фудбалерите се појавија на првата прозивка предводени од капитенот Бесар Исени. Новиот тренер, според информациите од клубот, се очекува да се приклучи следната седмица. 

Има промена и во планот на подготовки на Шкупи. Отпадна планот за заминување во Дојран. Шкупи првата седмица ќе ја одработи во Скопје, а потоа е планирано заминување на подготовки во Анталија (Турција). 

     

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови