Connect with us

МАКФУДБАЛ-ГОЛ НА КОЛОТО: Дарко Размоски (Беласица)

Дарко Размоски го постигна е стрелец на МАКФУДБАЛ-ГОЛ на 13.коло во Првата фудбалска лига. Тој беше стрелец на прекрасен погодок на дуелот против Работнички. Во 18.минута, по една соло акција се одлучи на удар од работ на шеснаесетникот и на ефектен начин го совлада Ристо Јанков. 

Размоски заслужи да биде стрелец на МАКФУДБАЛ-ГОЛ НА КОЛОТО со овој потег…
    

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови