Connect with us

Класата е вечна: Како „дебелиот“ Роналдо дрибла на мал фудбал (ВИДЕО)

Роналдо Назарио можеби беше и еден од најталентираните светски фудбалери воопшто. Постигна многу во својата кариера, но можеше и повеќе, а беше спречен поради повредите на коленото.

Но, и денес Роналдо е волшебник со топката иако е вистински „дебелко“. Сепак, растура на мал фудбал…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови