Connect with us

Кјелини на емотивен начин објави крај на кариерата: Најубавото патување во мојот живот (ВИДЕО)

Легендарниот италијански фудбалер Џорџо Кјелини објави дека става крај на фудбалската кариера. Тој со емотивна порака објави крај.


„Ти беше најубавото и најинтензивното патување во мојот живот. Ти беше моето сѐ. Со тебе поминав уникатен и незаборавен пат. Но сега е време за старт на нови поглавја, соочување со нови предизвици и пишување на понатамошни важни и возбудливи страници од животот“, напиша Кјелини.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови