Connect with us

Баумгартлингер како мало дете си играше на дождот (ВИДЕО)

Спектакл на Националната арена во Букурешт. Австријците го откажаа тренингот, но Баумгартлингер не издржа да не се пушти со „упијач“ на водениот терен.

Advertisement

Facebook

Тимови