Connect with us

Барселона го врати суперталентот Јусуф Демир во Рапид Виена

Барселона потврди дека ја раскина позајмицата на младиот австриски фудбалер Јусуф Демир и дека тој се враќа во Рапид Виена.


Според шпанските медиуми, причина за овој потег е фактот што во случај на настап на Демир, Барселона би била обврзана да го откупи неговиот договор по цена од 10 милиони евра.

Ова во моментов не му одговара на клубот поради лошата финансиска состојба.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови