Connect with us

Хакиран Фејсбук профилот на ФФМ

Официјалниот Фејсбук профил на Фудбалската федерација на Македонија е хакиран, соопшти федерацијата. Во наредниот период информациите кои доаѓаат од тој профил треба да се земаат со голема резерва.

“Фудбалската федерација на Македонија информира дека официјалниот Фејсбук профил на федерацијата (Фудбалска Репрезентација на Македонија) е хакиран.

Ве молиме имајте предвид дека сите пораки кои доаѓаат од таа сметка до понатамошно известување не се авторизирани од ФФМ”, соопштија од Фудбалската федерација на Македонија.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови