Connect with us

Севилја упати понуда до Маурицио Сари

Раководството на Севилја упати официјална понуда до Маурицио Сари. Предлогот е за период од три години. Италијанскиот стручњак е подготвен да ја продолжи кариерата во Ла...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook