Connect with us

МАКФУДБАЛ – ТИМ НА 15. КОЛО ВО ВТОРИТЕ ЛИГИ !

ФК Скопје го декласира Гостивар во големата пресметка на Западот, а единствено Велешта го следи чекорот. На Истокот, Брегалница подобра од Кит Го, а Тиквеш во...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook