Connect with us

Бугаринот Карачанаков е ново засилување за „лавовите“

Македонија ЃП го претстави новото засилување кое треба да ја зголеми конкуренцијата во нападот. Тоа е бугарскиот интернационалец Антон Карачанаков.

Тој доаѓа од Монтана, има 31 година и има интернационално искуство. Карачанаков има настапувано и во Русија, Грција, Полска и во Романија.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови