Connect with us

Златко Таневски ќе биде координатор на младинската школа на Вардар

Поранешниот капитен на Вардар и досегашен член на стручниот штаб, Златко Таневски, е поставен за нов координатор на сите младински екипи на „црвено-црните“.


Таневски до крајот на сезоната ќе врши две функции, односно ќе ги координира младите екипи и во исто време ќе остане член на стручниот штаб на првиот тим на Вардар.

„Вардаровата школа од секогаш била извор на најдобрите таленти во Македонија и со овој потег нашиот клуб покажува дека во иднина сериозен акцент ќе биде ставен на работата со младинските школи“, соопштија од Вардар.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови