Connect with us

Зекирија Рамадани ја напушти клупата на Приштина

Македонскиот тренер Зекирија Рамадани замина од косовскиот шампион Приштина. Тој минатата сезона ја предводеше Приштина до шампионската титула, но во новиот шампионат тимот не ги бележи очекуваните резултати. Поради тоа дојде и до разделба со раководството на Приштина.


Претседателот на клубот Ремзи Ејупија потврди оваа информација. Рамадани на Косово со успех ги предводеше и Трепча ’89 и Фероникели.

Advertisement

Facebook

Тимови