Connect with us

Шкендија ќе биде без Флорент Рамадани во наредните 4 до 6 седмици

Фудбалерот од средниот ред на Шкендија, Флорент Рамадани, заработи сериозна повреда на мечот против Воска во првото коло од новата сезона. Тој се здоби со пукнатина на тибијата на ногата и ќе мора да паузира од 4 до 6 седмици.

Рамадани го напушти теренот по 30 минути и веднаш беше забележливо дека повредата е од посериозна природа. Неговата нога е имобилизирана и тој во наредниот период ќе мора да паузира.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови