Connect with us

Ренова го претстави Џелил Абдула и почна со зимски подготовки

Џелил Абдула е повторно во старата добра средина. Тој се врати во Ренова и го засили тимот на „гипсарите“ за вториот дел од сезоната во Првата фудбалска лига. Ренова ја очекува тешка борба за опстанок во елитата. Абдула во изминатите шест месеци го носеше дресот на албанскиот клуб Лапи. 

Тетовскиот тим ги почна зимските подготовки. Првиот дел ќе биде реализиран во Тетово, а потоа Ренова треба да замине на подготовки во Охрид.     

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови