Connect with us

МАКФУДБАЛ ТИМ НА КОЛОТО ВО ВТОРАТА ЛИГА

Беса и Пелистер се моќни, но и Кожуф, Детонит Плачковица и Башкими засега се максимални и имаат по 9 бода.


МАКФУДБАЛ го избра најдобриот тим за 3. коло во Втората фудбалска лига. Го предводи стратегот на Беса, Александар Таневски.

МАКФУДБАЛ ТИМ ЗА 3.КОЛО ВО ВТОРАТА ЛИГА

 1. ДИМИТАР ЃОРГИЕВ (ДЕТОНИТ ПЛАЧКОВИЦА)
 2. СТЕФАН КОСТОВ (ПЕЛИСТЕР)
 3. ОЛИВЕР ХРИСТОВ (ДЕТОНИТ ПЛАЧКОВИЦА)
 4. ЈАСМИН МЕЦИНОВИЌ (БЕСА)
 5. АЛПАJ ЈУСУФ (БАШКИМИ)
 6. БЛАГОЈА ЉАМЧЕВСКИ (ПЕЛИСТЕР)
 7. ЕНСАР ЉУМА (АРСИМИ)
 8. ИЗАИР ЕМИНИ (БЕСА)
 9. АЛЕКСАНДАР БОГДАНОВСКИ (КОЖУФ)
 10. ФИТОН АДЕМИ (БЕСА)
 11. МИХАИЛ ТАЛЕВСКИ (ПЕЛИСТЕР)

ТРЕНЕР НА КОЛОТО: АЛЕКСАНДАР ТАНЕВСКИ

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови