Connect with us

МАКФУДБАЛ ТИМ НА 28. КОЛО ВО ВТОРАТА ЛИГА

Првенството и во Втората лига влезе во забрзан фотофиниш. Воска веќе прослави пласман во елитата, а и Гостивар е на прагот да го стори истото.


Вардар со поразот од Тетекс дома (1-2) се помири дека ќе остане на третата позиција која носи бараж за елитата.


МАКФУДБАЛ го издвои најдобриот тим на 28.коло во Втората лига. Го предводи стратегот на Тетекс, Љупчо Марковски.

МАКФУДБАЛ ТИМ НА 28.КОЛО ВО ВТОРА ЛИГА

 1. АМИР ЈАШАР (ГОСТИВАР)
 2. ИМРАН ФЕТАИ (БЕСА)
 3. ВИКТОР КРСТЕВСКИ (ГОСТИВАР)
 4. ФИСНИК ЗУКА (ГОСТИВАР)
 5. ЕРМЕДИН АДЕМ (ВОСКА)
 6. АЛЕКСАНДАР ЃОРЃИЕСКИ (ОХРИД)
 7. САШО ДУКОВ (КАМЕНИЦА САСА)
 8. СТЕФАН БОГДАНОВСКИ (ТЕТЕКС)
 9. АНТОНИО КАЛАНОСКИ (ГОСТИВАР)
 10. БОРЧЕ МАНЕВСКИ (ПЕЛИСТЕР)
 11. ГЕНЦ ГАШИ (БЕСА)

ТРЕНЕР НА КОЛОТО: ЉУПЧО МАРКОВСКИ

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови