Connect with us

Хуманитарна акција на Комити: Попзлатанов, Цветаноски, Петковски, Столе Стоилов помогнаа со подароци

Навивачката група Комити и оваа година продолжува со хуманитарните акции да ги развесели оние на кои тоа им е најпотребно во овој тежок период. На собирниот пункт во „Спортска Меана“, подароци донесоа фудбалерите Јован Попзлатанов, Матеј Цветаноски, Филип Петковски, Стефан Лазаревиќ, како и капитенот на РК Вардар, Стојанче Стоилов.

Овие подароци секако ќе изнудат големи насмевки…

         

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови