Connect with us

Грижете се за вашето здравје во КинетоАрт – Tecar терапија (ВИДЕО)

КинетоАрт ви нуди комплетна физикална терапија со најдобрите BTL (ласер,ултразвук, електро-терапија) и Indiba-Tecar терапија.


Физикалната терапија ја извршуваат дипломирани физиотерапевти, со долгогодишно искуство.
Користење на најразлични техники од областа на алтернативната терапија со цел намалување на болки!!!
Масажа, истегнување, киропрактика, вежби, кинезитејпинг…


TECAR- терапија
Болки, вкочанетост (спазам), постоперативни зафати, оштетување на меки ткива, остеопороза, болки во зглобовите, руптура на мускулни влакна.


Резервации на 077-749-509


ПР текст

Advertisement

Facebook

Тимови